the-best-song-app

Откриването на нова музика винаги е било предизвикателство по някакъв начин. От една страна различните услуги и приложения за слушане винаги са поддържали плейлисти и класации, но не винаги включените песни са точно по вкуса на претенциозния слушател.

The Best Song е ново приложение за Android и iOS потребители, което си поставя за цел да промени това статукво. То използва няколко добри идеи – представят се откъси на песни и избрани плейлисти с музика, които могат по лесен начин да се добавят към колекцията с музика в Spotify или Deezer за по-подробно преслушване.

Потребителският интерфейс е удобен и до голяма степен копира Tinder чрез употребата на жестове. При първоначално стартиране на The Best Song на потребителите се предлагат три възможности:

1. Можете да изберете плейлист
2. Плейлист с песни от няколко жанра
3. Music Maestro функция, която подбира песни по определени критерии

След като изборът е потвърден, песните се възпроизвеждат на 30-секундни откъси, като потребителите имат възможност да ги харесат или отхвърлят чрез използване на жестове. Има възможност за добавяне на музиката към плейлисти в услугите за поточно възпроизвеждане като Spotify, където песните могат да се преслушат по-подробно.

Все още The Best Song е сравнително нова услуга, но тя вече започва да добива популярност.
Можете да си свалите приложението от Google Play за Android устройства и от iTunes за iOS устройства.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS