След като миналата седмица Tesla представиха два изцяло нови автомобила — тежкотоварният Tesla Semi и ново поколение Roadster — компанията не спира да изненадва. В онлайн магазина на американците се появиха два интересни нови продукта. Единият е външна батерия с много оригинален дизайн. Тя наподобява supercharger монументът пред Tesla Design студиото в Калифорния (по-горе).

Минусът при тази външна батерия е, че тя предлага само 3350 mAh заряд и Lightning / micro USB свързване. За 45 долара това може да е малко, но несъмнено джаджата би била добра идея за подарък ако имате близък човек, който е див фен на Tesla. Tesla PowerBank може да бъде намерена в онлайн магазина на Tesla.

Ако това не е точно вашият продукт, има и още нещо. Tesla Desktop Supercharger е точно това, което си представяте като четете името — мини десктоп версия на Supercharger зарядната станция, която в случая може да зарежда вашия смартфон. В комплекта не е включен USB кабел, така че можете да използвате всякакъв.

При Desktop Supercharger от компанията казват, че са използвали оригиналните чертежи за истинските зарядни станции, за да може джаджата да ги имитира и при най-малкия детайл. Тя също струва 45 долара и може да бъде намерена в онлайн магазина на Tesla.