Terminator, Шварценегер

Terminator, Шварценегер

Откакто за първи път се чу, че ще има следващ филм от поредицата „Терминатор“ (Terminator) с Арнолд Шварценегер, тръпнех в очакване. Последните два филма не бяха нещо кой знае какво и бях, така да се каже, скептично настроен към продължението на сагата, но имаше един фактор, който продължава да ме кара да чакам.

ВИЖ ОЩЕ: ФИЛМ ПО КОМИКСА „THE SADMAN“ ВСЕ ПАК ЩЕ ИМА

Какъв е той? А, да! Режисьор е Алан Тейлър, който стоя на режисьорския стол за няколко епизода на „Игра на тронове“ (Game of Thrones) и „ТОР: Светът на мрака“ (Thor: The Dark World, от който направи едно много силно продължение на историята за викингския бог). Какво да очакваме от него сега? Честно да ви кажа не знам. Само знам, че са забъркани невероятни актьори, между които Емилия Кларк (Game of Thrones), младият Джей Къртни („Дивергенти“, „Джак Ричър“ и предстоящият „Suicide Squad“), Джейсън Кларк („Обществени врагове“, „Зората на планетата на маймуните“), Мат Смит (Доктор Кой) и други. Разбира се, няма нужда да споменавам Мистър Олимпия, Арнолд Шварценегер, нали? Все пак идеята е, че той се завръща.

А какво за сценария? По него са работили Лаета Калогридис (част от екипа, работил по Avatar) и Патрик Лусие („Писък“, „Писък 2“ и „С мръсна газ“). Все хубави неща досега за предстоящия „Терминатор“. Остава да почакаме до 1 юли 2015, за да видим дали ще се насладим на хубав sci-fi екшън, какъвто вярвам заслужаваме.

А сега, трейлърът!