От  15 декември  Теленор официално стартира  продажба  на TicWatch Pro 3 LTE, като смарт часовникът ще бъде продаван до края на годината и в комплект със стилните безжични слушалки TicPods ANC за 629.99 лв. с ДДС в брой или на лизинг за 24.99 лв. с ДДС/мес. за 24 месеца.

TicWatch Pro 3 LTE поддържа функционалността eSIM, която позволява на собствениците на часовника да се обаждат, отговарят на съобщения и ползват GPS, дори и да са далеч от телефона си. Всички клиенти на оператора могат да се възползват от услугата multiSIM, с която може да се използва един номер едновременно на смартфон и смарт часовник. Освен това, с часовника може да се плаща безконтактно с услугата Google Pay, както и да се свалят разнообразни приложения през Google Play.

Оборудван с Qualcomm Snapdragon Wear 4100 чип, TicWatch Pro 3 GPS обещава по-висока производителност и бързина. Часовникът позволява до 48 часа ползване след зареждане в SMART режима, в който могат да бъдат използвани всичките му функционалности. За екстремни ситуации часовникът може да бъде използван и в Essential режим, който лишава потребителите от някои от премиум функциите на часовника, но обещава до 45 дни батерия без нужда да бъде зареден.

TicWatch Pro 3 LTE притежава още 1.4’’ Retina AMOLED дисплей с резолюция 454 на 454 пиксела, която осигурява безпроблемно четене на съобщения от всеки, като яркостта на екрана се регулира автоматично. С приложението TicHealth пък може да бъде получена на едно място информация за дишане, сън, стрес, стъпки, разстояние, калории, включително високоинтензивни тренировки. Всичко това превръща часовника не само в страхотен спортен партньор, но и във важен инструмент за здравословен и качествен живот.

Повече за това и други предложения на Теленор, можете да откриете на сайта на оператора, както и във всеки от физическите магазини в цялата страна.