теленор

Теленор е първият български мобилен оператор, който ще предложи на своите клиенти дългоочаквания смартфон LG G4. Устройството ще се предлага в магазините на оператора и официалните партньори в цялата страна от 1 юни. Клиентите могат да изберат LG G4 в три цвята – керамично бяло, металическо сиво и лъскаво златно на цена от 44,59 лв. на месец или 949,99 лв. в брой с абонаментен план Резерв Стандарт 19.99.

Предложението е валидно за всички настоящи и нови клиенти на оператора. С удобен и елегантен извит Slim Arc дизайн, LG G4 работи с операционна система Android 5.1 Lollipop и процесор Qualcomm Snapdragon 808 и има сменяема батерия с висок капацитет от 3,000mAh. Устройството има 32 GB вътрешна памет и слот за допълнителна microSD-карта (128 GB).

LG G4 притежава и 16-мегапискелова камера с широка F1.8 бленда, която позволява качествени снимки дори при недостатъчно осветление и може да бъде стартирана за само шест десети от секундата, както и 8-мегапикселова предна камера, подходяща за заснемане на прецизни групови снимки и портрети, както и четири поредни селфита, само с едно снимане. Извитият 5,5-инчов Quad HD IPS Quantum дисплей на LG G4 предлага с 20% по-високо възпроизвеждане на цветовете, 25% подобрение в осветеността и 50% по-голям контраст.

LG G4 е и първият смартфон, който използва новия интерфейс на LG, UX 4.0, който позволява бързи снимки без отваряне на приложението за камерата, дори при изключен дисплей, както и по-удобно съхранение и организация на снимките, създаване на персонализирани календари и подобрена функция за уведомления.

ВИЖТЕ ФИЛМА, КОЙТО ЗАСНЕХМЕ С LG G4

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS