Kлиентите на Теленор, които предпочетат смартфон от избрани модели на Samsung, ще получат като подарък аксесоари по избор на обща стойност от до 30 лв.

Предложението е валидно до 2 юли 2019 г. и е предназначено за частни клиенти на Теленор при закупуване или получаване на лизинг на устройство Samsung от включените в промоцията модели с подписване на двугодишен абонаментен договор в магазинната мрежа на Теленор.

Подаръците, аксесоари на обща стойност от 30 лв. са по избор от наличните в съответния търговски обект. Предложението не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за устройства и аксесоари.

Моделите, включени в промоцията са Samsung Galaxy S10e 128GB, S10 128GB, S10 Plus 128/512GB и S10 Plus 1TB, Samsung Galaxy Note 9 и Note 9 512GB, Samsung Galaxy J6 2018, A6 Plus, Samsung Galaxy S9 и S9 Plus, Samsung Galaxy A10, A20e, A40, A50, A70, A9, а след 15 юни в промоцията ще бъде включен и Samsung Galaxy A80.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Сподели
Предишна страницаWi-Fi 6 vs. 5G: ключови предимства за бизнеса
Следваща страницаПриложението Digital Scouts е вече налично в Google Play и Apple App Store
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.