Surface-2-and-Surface-Pro-2-Lead

Според информация на китайския блог WPDang дългоочакваният таблет на Microsoft Surface Mini ще е с технология за разпознаване на лицето и жестовете.

Анонимният източник на блога твърди, че таблетът ще е с подобни на Kinect функции. Той ще може да разпознава и реагира спрямо лицето, като същевременно ще разпознава движенията на ръцете във въздуха много по-прецизно и точно отколкото Samsung Galaxy S4 например.

Устройството ще дойде с 8-инчов дисплей с резолюция от 1920 х 1080 пиксела и процесор Intel Bay Trail, което означава, че той най-вероятно ще пристигне и с новата версия на операционната система Windows 8.1.

Surface Mini трябваше да се появи на пазара заедно с новия Surface 2 и Surface Pro 2, които излязоха по-рано тази година, но дебютът му бе отложен за пролетта на 2014 година.

Сподели
Предишна страницаDislike бутонът е тук, но под формата на стикер във Facebook Messenger
Следваща страницаРевю на Philips 272P4Q
Силвия Янчева е технологичен журналист и редактор на Smart News. Работила е в дирекция на МВнР и била е част от екипа на първата демократична онлайн медия Policymic. Като най-голяма своя страст определя спорта, който е неизменна част от ежедневието й от години насам. Интересува се и от политика, Психология, PR, Фотография, и социални мрежи. За контакти: yancheva@smartnews.bg