Въпреки страхотния успех, който има Super Mario Run още с деня на излизането си, в последствие обаче изглежда, че не всички остават доволни от играта. След провала на конзолата Wii U, Nintendo се надяваха да спечели от мобилната платформа. Мечтите обаче не винаги се сбъдват и вместо да се покачват, акциите на Nintendo спадат с излизането на Super Mario Run. Защо обаче се случва това? Спокойно можем да кажем, че отговорни са негативните коментари в App Store.

За някои може би е било ясно, че мобилният Mario ще бъде безплатен само до някое време. Това обаче не попречи на играта да бъде в Top Free игри в App Store. Три безплатни нива обаче не задоволяват потребителите… А много малко хора са склонни да платят десет долара за да продължат към четвърто ниво. Да не говорим, че за да можете да играете Super Mario Run, трябва да имате постоянна интернет връзка.

Може и да има много тегления в App Store, но не е ясно колко от изтеглилите приложението ще го задържат за по-дълго на устройството си. Може би Nintendo трябва да преосмислят политиката си, ако искат играта им да остане в сърцата на феновете на Super Mario.

1 коментар

  1. Лично аз мисля, че играта се преекспонира още от няколко месеца и очакванията бяха прекалено големи. Определно не си заслужава парите, а и тези подигравателни начални безплатни 3 нива е нелепо. Усещането, че си излъган със сигурност го има в тези дръзнали да свалят уж безплатната велика Нинтендо игра. Аз лично я изтрих моментално. Нека има безброй сваляния, но ще има и безброй триения след това. То хубаво ПРЕРАЖДАНЕ на Супер Марио, но моля Ви се не и по този начин! Кой ще плати за нещо подобно освен върлите фенове на оригиналната версия. Нали търсят популярност и печалби. Нинтендо, много сте ми симпатични, но така няма да стане.

Comments are closed.