Премиерата на „Rogue One: A Star Wars Story“ наближава и макар че там няма да видим R2-D2, той си остава най-любимия робот на поколения фенове. Точно за това Think Geek са се погрижили за тези от тях, които обичат да пийват кафе — от сайта им можете да закупите специална кафеварка във формата на R2-D2, която да се грижи за част от сутрешните ви нужди.

Кафеварката е тип french press, или френска преса. За тези от вас, които не знаят какво представлява това, просто трябва да сипете мляно кафе и да го залеете с гореща вода, след което да изчакате малко, докато то се свари.

star-wars-r2-d2-french-coffee-pressВсяка сутрин R2-D2 може да ви сервира до 4 чаши кафе. Джаджата е лицензиран Star Wars мърчъндайз и може да бъде поръчана предварително от Think Geek на цена от 39,99 долара. Първоначалните поръчки ще бъдат доставени навреме за Коледа, а следващите такива — в началото на януари.

Е, ако имате нужда от нова кафеварка, или просто сте фенове на „Междузвездни войни“, може би сега е момента за тази забавна придобивка, която ще трансформира кухнята ви в едно по-готино място.

1 коментар

  1. Много е несериозно да публикувате „новини“ отпреди месеци и да давате непълна информация! Пресата не може да се поръчва извън САЩ и Канада.

Comments are closed.