Единствената причина да не знаете, че цял свят очаква продължението на една от най-великите филмови саги на всички времена, е да сте живяли под камък през изминалата година и най-вече последните два месеца. „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда“ (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens) пристига на екран след около три седмици (на 18 декември), а видео тийзърите и рекламите са навсякъде. Ето че от днес те са част и от почти всички Google услуги.

Ако отворите линка google.com/starwars ще видите, че там Google ви дават възможност да изберете на коя страна да застанете – Тъмната или Светлата. От вашия избор ще зависи как точно ще изглеждат Google услугите, които ползвате – дали Steet View иконката ще бъде Stormtrooper или бунтовник; на какъв цвят меч ще има вид барът в YouTube; дали навигацията в Maps ще показва TIE Fighter или X-Wing кораб вместо стрелка и т.н…

Така че избирайте внимателно, тъй като всяка страна крие своите предимства и недостатъци. На кой ще решите да помогнете – на злият Кило Рен или на Люк Скайуокър и компания?

google-star-wars-themes-1

google-star-wars-themes-2