Spotify изпробват нов „Driving Mode“, според няколко потребители, които са споделили в Reddit. Ако сте от късметлиите вече сте виждали този режим „шофиране“, при който бутоните се уголемяват, песните се съобщават и има гласови команди, които обаче още не са активирани.

Снимките, публикувани от потребителя Chris54721 в Reddit, показват различен интерфейс с емблема на кола в долния ляв ъгъл, позволяваща на потребителите да включат новия режим. Когато го включите бутоните за „напред“ и „назад“ се увеличават и ви излиза микрофонче, което ще ви позволява да казвате коя песен искате. Spotify също така може да обяви следващата песен, така че да не ви се налага да си поглеждате телефона отново.

Дали обаче точно този Driving Mode ще види бял свят като официален продукт или ще бъде забравен като много от нещата, които компанията тества? Не е ясно. Със сигурност Spotify трябва да пуснат нещо подобно, имайки предвид, колко хора използват приложението докато карат. Засега разполагаме само с тези снимки и никакъв коментар от Spotify.