spotify

spotify

Spotify обави, че ще пусне ъпдейт за Android приложението си, като потребителите ще получат новия дизайн и редица нови функции. Едни от тях са промяна в търсенето и Your Music, която ще ви помогне да запазите, организирате и търсите любимите си песни.

„Ние не само подобряваме интерфейса. Ние знаем колко много обичаш плейлистите, но и че търсиш повече начини да организираш своите любими песни, албуми и плейлисти. Затова през последните седмици пуснахме функцията Your Music“, се казва в официалното изявление на Spotify.

Напомняме, че в началото на този месец популярната стрийминг услуга получи най-голямото обновление на дизайна досега. Всички бутони и икони са закръглени и оптимизирани, използван е нов, по-красив шрифт и цялостната цветова гама вече е по-тъмна за по-добър контраст с традиционното зелено на марката. Ъпдейтът дойде и с дългоочакваната възможност за създаване на колекции.

Актуализацията за Android приложението на Spotify е налична още от днес и ще достигне до всички потребители през следващите седмици.