Spigen

Spigen е сред най-големите производители на маркови аксесоари за мобилни устройства. В миналото компанията на няколко пъти беше отговорна за изтичането на информация и снимки на все още необявени устройства. В тяхна защита – това се случи главно поради желанието на Spigen да бъдат сред първите, които ще покажат защитен кейс за новия iPhone или Galaxy смартфон.

Компанията отново публикува множество свои продукти за предстоящия iPhone 6, дни преди официалната му премиера. Каталогът включва скрийн протектори и различни модели кейсове както за 4.7-инчовия, така и за 5.5-инчовия модел.

Spigen-iPhone-6-cases

Ако планирате да се сдобиете с Apple iPhone 6 в близко бъдеще, може да посетите официалния сайт на компанията и да разгледате техните предложения. Макар и по-скъпи, продуктите на Spigen се славят с отлично качество, което подхожда на смартфон като iPhone. Поради своята голяма популярност обаче, продуктите на компанията много често са копирани или направо изпиратствани, така че имайте едно наум при закупуването на подобен продукт.