sony-xperia-m4-aqua-design

Най-новият първокласен смартфон на достъпна цена от Sony – Xperia M4 Aqua, ще се предлага на българските потребители от VIVACOM още другата седмица, едновременно с премиерата му в световен мащаб.

Моделът следва класическия изчистен дизайн на серията Xperia Z. Тънък едва 7,3 мм. и тежащ 136 гр., той е изключително удобен както за работа, така и за забавление. Това, което отличава най-много смартфона, е водо- и прахо- устойчивостта му, гарантирани със сертификат IP65/68, многофункционалната камера и двудневен живот на батерията. Ключовите характеристики на M4 Aqua го правят добър избор за любителите на по-екстремни преживявания или авантюристични пътувания. Притежателите му могат да са сигурни, че телефонът им няма да пострада, дори ако бъде намокрен от проливен дъжд или използван в прашна среда.

Приключенският дух на Sony Xperia M4 Aqua е съчетан с технически характеристики, които ще отговарят на очакванията дори на най-взискателните потребители. Перфектната картина е осигурена от 5.0“ HD дисплей, а доброто качество на снимките и видеата е поверено на 13MP камера с автофокус и 5MP селфи камера с широкоъгълен обектив, така че никой да не остане извън кадър. Интегрираните мощни технологии от компактните цифрови фотоапарати и интелигентният режим Superior Auto опростяват работата с камерата, като автоматично разпознават до 52 различни сцени за кадри, дори при слаба осветеност или силен контражур всеки път. Моделът работи с осемядрен 64-битов процесор Qualcomm® SnapdragonTM 615 и последната версия на  Android – v5.0 (Lollipop). Двудневният живот на батерията на Xperia M4 Aqua елиминира необходимостта от редовно зареждане. А чрез икономичните STAMINA и Ultra STAMINA режими издръжливостта ѝ може да се оптимизира така, че да се използват основните функции на телефона за цяла седмица.

Sony Xperia M4 Aqua ще се предлага на най-атрактивна цена от 16,90 лева на месец с тарифен план Net&Call XXL от VIVACOM за две години.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS