От днес в магазините на VIVACOM ще можете да се сдобиете със Sony Xperia Go.  Телефонът ще се предлага на цена от 14,90 лева на месец в комбинация с договор за някой от смартфон-плановете Megacall XL, Unicall XL и Net&Call Super Max.

Sony Xperia Go пристига на нашия пазар със специалния IP67 сертификат, който предоставя гаранция за устойчивост срещу вода и прах. Телефонът се отличава с устойчив на надраскване 3,5-инчов сензорен дисплей с Mobile BRAVIA Engine и възможност за работа с мокри пръсти. Екранът му е със специално антирефлексно покритие и е оборудван с 5-мекапикселова камера с LED светкавица и автофокус, която поддържа запис на 720p HD видео.

Привлекателният облик на модела се допълва още от NovaThor U8500 чипсет с двуядрен процесор, който работи на 1 GHz, а RAM паметта му е 512 MB. Разполага с икономичен режим на батерията, както и с вградена памет от 8GB, която може да бъде увеличена до 32 GB. Новият Xperia Go е с операционна система Gingerbread и характерната функция за разпознаване на музикални парчета на Sony – Track ID.

Снимка: Sonymobile