След успешното партньорство през пролетта, Sony Mobile и AXN отново обединяват сили за една уникална кампания на територията на Централна Европа. Като основен спонсор на третата оригинална продукция на AXN – сериалът „Престъпления без граници”, Sony Mobile има чудесната възможност да използва нетрадиционни рекламни решения, за да промотира чисто новия си смартфон Sony XperiaTM Z1. Тази есен ексклузивният спонсорски пакет е допълнен с ново рекламно средство от AXN – зрелищно съобщение, което се показва в програмното съдържание.

По време на сътрудничеството, на екран – в спонсорските спотове, въвеждащите рекламни заставки и спонсорските рамки се появяват прекрасни снимки и екшън сцени от „Престъпления без граници”, за да промотират онлайн играта, която се провежда на сайта на AXN.

По време на епизодите се появяват вградени в програмата рекламни съобщения, придружени от ефектни анимации на новия водо- и прахоустойчив смартфон Sony Xperia Z1 с 20.7 мегапикселова камера, за да достигнат до зрителя и да го потопят в неустоима и привлекателна среда.

Спонсорираната кампания ще продължи до края на първи сезон на „Престъпления без граници” в шест държави едновременно: Полша, Румъния, България, Чехия, Словакия и Унгария. Целият пакет е създаден и разработен от Sony Pictures Television Networks (SPTN) Central Europe. Медиа агенцията на Sony Mobile – MEDIACOM, и Nova Broadcasting Group, която продава рекламното пространство на AXN в България, също взеха участие в реализацията на кампанията.

Sony Mobile – Crossing Lines Sponsored Promo http://player.theplatform.com/p/spe/PujdKMcoEHti/embed/select/ulIW_fZshDBC?form=html
Sony Mobile – Crossing Lines POP-UP: http://player.theplatform.com/p/spe/PujdKMcoEHti/embed/select/jCjLNblOhNvI?form=html