Аудио системата с висока мощност MHC-V90DW на Sony е внушителна по размер, качество, функции, светлини и звук, и дори има свое японско име “MUTEKI”, което означава ‘разтърсващ звук’ и ‘солиден дизайн’.

Масивният дизайн гарантира, че музиката ще бъде видяна и чута по най-внушителния възможен начин, тъй като може да озари нощта с изумителните функции за светлинни ефекти и отличното качество на звука. Висока впечатляващите 170 см, тази мощна парти машина никога няма да остане незабелязана.

Силата на звука е ключова за впечатляващото представяне на V90DW, оборудвана с технологии, осигуряващи висока мощност и разпръскване на звука на голямо разстояние. Така тази тонколона гарантира по-мащабни и незабравими партита от всякога.

Мощен звук, който може да ви отнесе

V90DW разполага с генератор за разпространение на звука (тяло с отворен гръб), който осигурява широките параметри на обхвата на музиката. За да увеличат обхвата и разпространението на звука, предно разположените високоговорители със среден обхват и пищялките са изнесени под 20-градусов ъгъл навън, като всеки високоговорител включва тип horn, за максимално добро възпроизвеждане на звука в цялото помещение или в залата.

Превърнете дневната си в клуб

V90DW поддържа музикални услуги като Chromecast built-in 1 и Spotify. Лесният за ползване потребителски интерфейс със сензорен панел е още по-добър – със собствена задна подсветка, за да нямат потребителите никакви затруднения в тъмното. Тонколоната има вградени колелца за лесно транспортиране и позициониране.

Истинските звезди на шоуто обаче са светлините на високоговорителя и многоцветната, осветяваща пространството светлина, синхронизираща се с ритъма на музиката и променяща цвета си. Това означава, че тази масивна тонколона ще осветява пространството цяла нощ.

С мобилните приложения Sony | Music Centre и Fiestable, V90DW може безжично (чрез WiFi) да се синхронизира във верига с до 10 съвместими високоговорителя за всеобхватно и завладяващо парти изживяване. MHC-V90DW се свързва безжично с вече наличната MHC-V77DW.

А ако някой иска да се изяви като DJ, тази колона разполага с всички парти функции, за да може той да покаже таланта си. Просто трябва да се свърже чрез приложенията Sony | Music Centre и Fiestable, за да регулира светлинните ефекти, да добави sampler и DJ ефекти, и да контролира основните функции на високоговорителя. Тези функции могат на бъдат управлявани и с махване на ръката чрез Gesture Control, което прави старта на партито още по-лесен.

MHC-V90DW ще бъде наличен на пазара от септември 2017 г. на цена от 2799 лв. Цените варират при различните търговци.


Sony представя два нови впечатляващи преносими, безжични високоговорителя от серията EXTRA BASS™, които са най-мощните и най-големите в гамата досега – GTK-XB60 и GTK-XB90. С много повече функционалности от предшествениците си, те позволяват на потребителите да направят незабравимо парти по свой вкус, където пожелаят. EXTRA BASS™ се представя по-добре от всякога, благодарение на хардуерните подобрения за възпроизвеждане на силен и мощен звук. С дълъг живот на батерията, 3 различни режима на захранване и възможност за свързване с още повече безжични устройства, тези високоговорители ще поддържат огъня на партито за дълго време.

С XB60 партито може да стане навсякъде

С познатата EXTRA BASS™ технология, но вече с до 14 часа живот на вградената батерия, мощният високоговорител GTK-XB60 е перфектен за забавление при пътуване или в движение, а с възможността за избор между режимите AC, Battery и Stamina партито може да не спира. Но защо да се ограничавате само до един? С функцията Wireless Party Chain могат да бъдат свързани до 10 EXTRA BASS™ високоговорителя 1 , за да дадат още по-голяма мощ на забавлението. Гостите могат също да се включат, като свържат устройствата си, до три смартфона едновременно, и така всеки може да се изяви като DJ. А с изхода за микрофон – да участва в среднощното караоке! Многоцветната линейна светлина на XB60 се адаптира към ритъма на всяка музика – от електронна, през грайм, до поп, и придава истинска парти атмосфера. Светлинните опции могат да се настройват според предпочитанията чрез мобилните приложения Sony Music Center и Fiestable, които поставят цялата сила на този лек и компактен, но мощен високоговорител в ръцете ви!

Почувствайте вибрациите на басите с XB90

EXTRA BASS™ GTK-XB90 разполага с различни светлини ефекти, включително тип „безкрайно огледало“. А като ги съчетаете със звук, по-мощен от всякога, ще си представите, че гледате любимия си DJ на живо. По-големият брат на XB60 може да издържи до 16 часа работа при зареждане само за 4 часа, като се използва един от трите режима: AC, Battery или Stamina, който запазва енергия и така партито може да продължи по-дълго. С големия брой парти функции на приложението Fiestable като настройващи се светлини, управление чрез движения, семплинг ефекти и DJ control, може да контролирате и работата на високоговорителите, и развоя на партито. А може да оставите всичко във възможностите на XB90 – той ще синхронизира светлините, докато вие се веселите, или пък ще се свърже с EXTRA BASS™ високоговорителите на приятелите ви 2 благодарение на функцията Wireless Party Chain, за да се забавлявате грандиозно, където и да сте.

GTK-XB60 ще бъде наличен на пазара от септември 2017 г. в черно, синьо и червено на цена от 699 лв. GTK-XB90 ще бъде наличен на пазара от септември 2017 г. в черно на цена от 999 лв. Цените варират при различните търговци.