Shreddies

На всеки може да се случи да си изпусне душицата в даден момент. Когато не сте под завивките в студената зимна вечер, това може да се окаже лоша идея и да станете за резил пред всички. „Пускането по терлички“ винаги е решение, но миризмата 100% ще издаде позицията ви и веднага ще бъдете разкрит. За да си спестите срама и неудобните ситуации често се налага да стискате, но понякога, само понякога, налягането е непоносимо и от „пускане по търлички“ всичко може да се превърне в една доста зацапана история.

Всичко това може да се реши благодарение на Shreddies. Това са чифт гащи тип бельо, които неутрализират миризмата, която излиза от задния ни двор. Както се казва, добър човек лоши работи в себе си не държи и тук Shreddies идват на помощ за всички пръдльовци. Shreddies са способни да неутрализират миризми до 200 пъти по-смръдливи от една средно статистическа пръдня. По този начин тези гащи ти позволяват да си пърдиш на воля, без да се притесняваш. Може да го правиш на работното място, в рейса, на среща и къде ли още не.

Shreddies използва тънък и гъвкав въглероден слой, който се нарича Zorflex. Zorflex се използвани в костюми за химически войни и подобни снаражения. Shreddies се предлагат в две разновидности. Имаме тип боксерки за 40$ и тип слипове с висока талия за жени за 30$.

 

[cquote] Shreddies – да разпърдим гащите [/cquote]