Смартфонът, създаден за служителите от различни сфери на бизнеса, идва с премиум дизайн и функционалности

 

От днес стартират продажбите на Galaxy Xcover Pro в България. Наследявайки най-доброто от смартфоните от серията Galaxy, моделът притежава премиум елементи като завладяващ дисплей, дълготрайна батерия и защитната Samsung Knox платформа. Xcover Pro предлага и допълнителни решения, като „walkie talkie“ функцията в Microsoft Teams, които подобряват работното ти ежедневие.

Идеален както за срещи с клиенти, така и за по-натоварена среда

Моделът притежава лек и тънък форм фактор, но също така е достатъчно устойчив, за да се адаптира към различните работни среди. Xcover Pro е IP68 водо- и прахоустойчив, може да се справи с падания от височина до 1.5 м без защитен калъф и е сертифициран с MIL-STD 810G за надеждна защита при сурови условия в околна среда, като екстремни височини и повишена влажност. С мощната си 4,050mAh батерия моделът предоставя достатъчно заряд по време на работния ден. Ако все пак е необходим допълнителен, можеш да замениш батерията с резервна или пък да използваш поддържаната от Xcover Pro функция „Pogo pin”.

Дизайнът на телефона е елегантен и устойчив. Моделът притежава 6.3” FHD+ Infinity дисплей, работещ и в условия на дъжд или сняг. При нужда от комуникация в движение, функцията „voice to text message“ преобразува диктуваните от теб съобщения в писмена комуникация. С Galaxy Xcover Pro персонализираш своето изживяване. Това е възможно чрез програмиране на два бутона, с които можеш да активираш каквото пожелаеш, с един клик. Така сложните процеси се улесняват: можеш бързо да отвориш скенера, да включиш LED фенерчето или да активираш CRM приложението.2

Решения, разработени от партньорската екосистема на Samsung, за професионалисти и работници

Със своята широка гама от мобилни решения с партньори от екосистемата на Samsung, управлението на инвентара, обработката на плащания и комуникацията в движение са лесни операции. Използвай функцията „push-to-talk“ за връзка с главния офис, диспечерите или различните членове на екипа на място, през целия ден, и само с натискане на бутон. Обработката на плащания се извършва с лекота. Решението Samsung POS за точки на продажба помага на продавачите да отследяват предпочитаните от потребителя начини на плащане, които могат да се извършват с едно докосване на безконтактната карта, телефона или часовника върху Galaxy Xcover Pro.

 

 

Сигурно управление на бизнеса

Galaxy Xcover Pro е не само устойчив, но и сигурен. Моделът е защитен с многопластовата платформа Knox на Samsung. Тя осигурява данните от бизнеса, като защитава хардуера, изолира и криптира данни и предпазва при зареждане и изпълнение. Устройството разполага и с четец за пръстови отпечатъци и разпознаване на лица за безконтактен достъп, когато работещите са на открито. Чрез Knox Configure и Knox E-FOTA предприятията могат бързо и лесно да контролират версиите на фърмуера, давайки възможност на ИТ администраторите да менажират управлението и актуализациите на устройствата.

 

Samsung Galaxy Xcover Pro може да бъде открит в търговските вериги и телекоми на цена от 999 лв.

 

Galaxy Xcover Pro Specifications[1]

 

Dimension 159.9 X 76.7 X 9.94mm (218g)
Display 6.3” FHD+, Wet Touch, Glove Mode
AP Exynos 9611 (2GHz Octa-core)
Memory 4GB + 64GB, microSD up to 512GB
Camera Single Front Camera: 13MP, FF, F2.0

Dual Rear Camera: 25MP, AF, F1.7 + 8MP, FF, F2.2

Battery 4,050 mAh, user replaceable, Fast Charging (15W)
OS Android 10.0
SIM Dual SIM (EUR), Single SIM (NA)[2]
NFC NFC (EMV L1)
Augmented Reality Google AR Core
Design Full Screen
Rugged IP68, 1.5m drop (MIL-STD 810G certified)
Sensor Accelerometer, Proximity, Compass, Gyroscope
Pogo Pin Charging only
Biometric Security Fingerprint (side)
mPOS mPOS Ready
Hot Key Two Programmable Keys
Service LED Available

 

[1] Цялата функционалност, спецификации и друга информация за продукта, предоставена в този документ, включително, но не само, предимствата, дизайна, ценообразуването, компонентите, производителността, наличността и възможностите на продукта, подлежат на промяна без предупреждение.

[2] Galaxy Xcover Pro ще поддържа двойна SIM функционалност в Северна Америка чрез бъдеща актуализация на софтуера, след като услугата е налична.

Сподели
Предишна страницаПролетта наближава, а с нея и планираният ремонт у дома – откъде да започнем?
Следваща страницаИзкуствен неврон лекува мозъка
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.