Привържениците на стилните S7 и S7 Edge от семейството на Samsung вече могат да избират от широка гама цветове в магазините на VIVACOM. Моделите идват в две нови тоналности Silver Titanium и Pink Gold, като ще допълнят наличните в момента Black Onyx и Gold Platinum, предлагайки пълно разнообразие на клиентите.

Абонатите на българския телеком могат да намерят пленяващия Samsung Galaxy S7 Edge в цвят Silver Titanium в търговската мрежа от 17 май. В розов вариант флагманът идва след 30 май. Samsung S7 в цвят Pink Gold влиза в продажба след 6 юни, а в сребристо – след 13 юни.

В магазините на VIVACOM моделите в новите атрактивни цветове ще предлагат на цени от 39,90 лв. на месец със Smart XL за Samsung Galaxy S7 и от 45,90 лв. на месец с план Smart XL за Samsung Galaxy S7 Edge.

За своите лоялни клиенти VIVACOM предлага и ексклузивно пакетно предложение на очила за виртуална реалност Galaxy VR с двата модела – Samsung Galaxy S7 и S7 edge, в утвърдените вече цветове Black Onyx и Gold Platinum на цена съответно от 48,90 лв. на месец за Galaxy S7 edge и 42,90 лв. на месец за Galaxy S7 с план Smart XL. По този начин лоялните клиенти спестяват 50% от цената на Galaxy VR, която е 159,90 лв. без срочен договор.