https://www.youtube.com/watch?v=_r5BFHDnCTs

Толкова скъп телефон като новия Samsung Galaxy S6 Edge определено ще бъде пазен много от своите собственици. Но когато става въпрос за ненадейно, случайно изпускане, няма как да се предпазим. Точно това е и причината всички да се интересуват от това колко здрав е всъщност флагманът и на колко бой може да издържи.

Корейско видео в YouTube показва как жена тества телефона от Samsung точно за това. Стоях с отворена уста след като видях как тя хвана джаджата и я запрати три пъти (със засилка) в пода. Разбира се, преди и след това показва как дисплеят си работи без проблем. Да, интересно е, че телефонът оцелява след такова нещо, но до някаква степен не съм чак толкова учуден, при все че Samsung сами похвалиха Gorilla Glass 4 покритието от Corning, което са използвали при Galaxy S6 Edge.

Силно препоръчвам да не пробвате такова нещо, защото това може и да е невероятният късмет на един потребител. Все пак няма много други тестове от този тип, които да потвърдят, че Samsung Galaxy S6 Edge наистина е толкова здрав.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS