Следващото Galaxy идва съвсем скоро и Samsung не пропуска всяка възможност да го тийзне с някое ново видео, което да ни напомни, че най-доброто тепърва предстои. #TheNextGalaxy е кампанията, която популяризира новият флагман на корейците, без да издава прекалено много за модела.

ВИЖ ОЩЕ: Allview E2 JUMP е водоустойчив смартфон с отличаваща се визия

В новото си видео, което първо бе пуснато във Facebook, Samsung набляга основно на хардуерът. „Колкото съм по-бърз, толкова повече неща могат да се направят“ са думите, които ни навеждат веднага на мисълта, че тази година надеждите са в хардуера, който явно ще е много мощен. Видеото също така хвърля и малко светлина върху батерията, но разбира се, без да се споменават детайли или нещо подобно.

В такъв момент, дни преди премиерата, подобни рекламни кампании, клипове, постери и т.н. са нещо нормално. Много приказки, без да се казва обаче нищо с цел да се засилва интересът. В това отношение всички са доста креативни и винаги ни поднасят нещо интересно. В това видео прави впечатление, че не се споменава нищо за точния модел, а само, че ще е Galaxy, което само потвърждава предните слухове, че може и да не видим Galaxy S6. Вие какво мислите?