Samsung

След като години наред Samsung неведнъж бяха обвинявани, че безсрамно копират от Apple, като последните дори успяха да осъдят корейската компания на няколко инстанции, сега е ред на Samsung да сочи с пръст.

Компанията пусна ново видео в YouTube, в което припомня, че всъщност Samsung създаде манията по големите дисплеи още през 2011 с първата версия на Galaxy Note. Макар и тогава да са били осмивани, смартфоните Note имат голям комерсиален успех и успяха да създадат изцяло нова продуктова ниша, в която и Apple взе участие с новия iPhone 6 Plus. Samsung показва, че не само те са на това мнение, като използва конкретните думи на журналисти и потребители в Twitter.

Това не е първият случай, в който Samsung злорадства. Ден след премиерата, корейската компания използва именно Twitter, за да публикува изображение, в което цитира думите на Стийв Джобс, че „никой няма да си купи голям телефон“. Можем да сме сигурни, че корейците ще продължат в този дух още дълго време, тъй като през последните години продуктите на Apple се превърнаха в любима цел на техните реклами, а сега имат и много добра тема.

note-4-tweet

Най-важните и интересни детайли около Galaxy Note 4, може да видите във новото ни видео: