Galaxy

Според последните слухове, Samsung вече работи по ъпдейта до най-новата версия на мобилната операционна система Android – Jelly Bean за флагмана им Galaxy S III. Източниците твърдят, че собствениците на лъскавото устройство ще получат ъпдейта до края на август или в началото на септември.

А освен това, компанията вероятно тества Jelly Bean и на Galaxy S II, така, че е възможно и този смартфон да получи ъпдейт. Би трябвало, защото Android производителите имат навик да изоставят старите си устройства, което им носи само негативи.

Samsung все още не е потвърдила информацията, но би било логично да ъпдейтне най-популярното си устройство в момента, за да не си навлече потребителското недоволство, както стана с HTC.

 

Източник: Geeky Gadgets

Сподели
Предишна страницаAsus обяснява защо Nexus 7 няма задна камера
Следваща страницаWindows Phone 8 пристига през ноември
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg

4 Коментари

Comments are closed.