N1_002_Back_White

Samsung представи официално преди малко на събитието IFA в Берлин най-новия си таблет Galaxy Note 10.1 (2014 Edition). Той пристига с WQHGA Super LCD 10.1-инчов дисплей с резолюция от 2560 на 1600 пиксела, 1.9 GHz осемядрен процесор за 3G версията и 3 GB оперативна (RAM) памет.

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) пристига с много софтуерни благинки, които ще улеснят живота на потребителите, хвали се Samsung. Новата Multi Windows функционалност позволява да използвате две приложения едновременно – например Google Maps и браузър. Това не е всичко. Функцията позволява да използвате едно и също приложение за две различни неща. Опцията Pen Windows позволява да очертаете малка област на екрана, където да сложите приложение, което да използвате едновременно с основното.

N1_006_R-Perspective_Black

Таблетът предлага и ъпдейтнатите софтуерни функции на Galaxy Note 3 като Action Memo, Scrapbook, Screen Write и S Finder. Action Memos превръща всички ръкописни записки в акции, които могат да бъдат изпълнени. Например, ако запишете нечий номер в бележка, вие ще можете директно да му се обадите оттам. Всеки записан адрес може да бъде намерен в Google Maps, разбира се без да се копира нищо или да се напуска бележката. S Finder разпознава ръкописни записки, така че устройството вече позволява да търсите в бележките не само по заглавия, а и по самия текст в тях.

N1_018_Pen-Detail_White

Easy Chart позволява на потребителите да начертаят графики и диаграми, които автоматично да се превърнат в истински. Таблетът предлага и специален Samsung уиджет, който дава възможност за бърз достъп до съдържание на компанията.

N1_20_Set_Black

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) ще се задвижва от Android 4.3 Jelly Bean. Задната камера е 8-мегапикселова, а предната – 2-мегапикселова. Изборът за вградена памет се ограничава до 16/32/64 GB, като тя може да бъде увеличена посредством microSD карта до 64 GB. Размерите на устройството са 243.1 X 171.4 X 7.9mm, а то тежи 535 грама (WiFi версия). Батерията е 8220 mAh.

Устройството ще се предлага в бял и черен вариант, а продажбите ще стартират до края на годината, твърди Samsung.

ВСИЧКО ЗА Samsung Galaxy Note 3 ТУК.
ВСИЧКО ЗА Samsung Galaxy Gear ТУК.