След като спряха от продажба Note 7 и раздадоха заместители на устройството, Samsung се очакваше да не получават повече оплаквания от своите клиенти. Оказва се обаче точно обратното. Няколко притежатели на новия безопасен Note 7s вече започнаха да негодуват и да споделят, че имат проблеми с телефона. Очевидно Note 7 прегрява и батерията му пада лесно, дори докато се зарежда устройството.

Samsung не потвърдиха, колко такива случаи има и споделиха, че проблемът няма нищо общо със самите батерии, случаите са единични и ще преразгледат оплакванията много внимателно.

В неделя, компанията спомена, че ще отложи продажбите до 1 октомври. Какво ли обаче ще бъде положението след тези проблеми?

Samsung очевидно не са си научили урока все още. Очевидно има някои проблеми с Note 7, които все още не са отстранени. Вместо да се притеснява компанията за загубата на време относно продажбите, трябва да се съсредоточи в качеството, което предлага на своите клиенти. Дано корейците най-накрая направят едно наистина безопасно за употреба устройство.

Това никак няма да е лесно, понеже има безброй причини, поради които батериите да избухват и да не работят както трябва. Samsung имат много неща, за които да се тревожат… изгубиха 26 милиона поради спирането на Note 7, а наскоро и Apple пуснаха своя конкурент iPhone 7, който дори да има някои бъгове, със сигурност е доста по-безопасен за използване.

Samsung обаче са длъжни на своите клиенти, които все още не са се отказали от своите Note 7 и чакат с нетърпение да получат добре работещия Note 7s.