Samsung Galaxy S6 Edge Picture

Galaxy S6 и S6 edge бяха представени в началото на март, като в много страни съвсем скоро ще стартират продажбите на новите флагмани. Въпреки краткото време, онлайн се появиха доста данни за рекордни предварителни поръчки по цял свят и изглежда те ще се окажат верни.

Дж. К. Шин потвърди на събитие, проведено тази сряда, че Samsung очаква рекордни доставки на Galaxy S6 и Galaxy S6 edge, но той не уточни за какви числа става дума. Анализаторите смятат, че до момента най-добре продаваното устройство на корейската компания е Galaxy S3, от който са купени 80 милиона бройки за трите години от неговото присъствие на пазара. Galaxy S4 се продаваше доста добре през първата година с общо 43 милиона доставки. Това означава, че Samsung вероятно очаква да изпрати около 50 милиона бройки Galaxy S6 и S6 edge до края на 2015 г.

Представител на Samsung пък заяви, че компанията най-вероятно няма да успее да отговори на търсенето на Galaxy S6 edgе, защото производството на извития дисплей е по-трудно. При обикновената версия Galaxy S6 няма да има подобни проблеми. Утре ще стартират продажбите на двата модела в 20 страни по света.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS