Очакваме Razer да представят първия си смартфон на специално събитие по-късно днес. Това обаче не пречи информация за неговите спецификации да продължава да изтича в последния момент. Благодарение на Phandroid разбираме, че дисплеят на Razer Phone ще е с честота на обновяване цели 120Hz.

Към момента само две мобилни устройства имат такъв дисплей — iPad Pro 10.5 и бъдещият (очакваме го през декември) Sharp Aquos R Compact.

Високата честота на обновяване на дисплея е характеристика на добрите гейминг монитори. В случая Razer е компания за гейминг устройства и се очаква смартфонът им да е със същата насоченост. Поради това изборът на 120Hz като обновяваща честота не е изненадващ.

Очакваме още Razer Phone да дойде с два предни стерео говорителя, 8GB RAM, 64GB вътрешна памет, 5.7-инчов дисплей и процесор Qualcomm Snapdragon 835. Батерията би трябвало да е масивна — 4000 mAh. Последните слухове твърдят, че камерата ще е двойна, с един 12-мегапикселов сензор и един 13-MP такъв. Предната камера пък ще е 8 мегапиксела.