pushbullet-banner

Pushbullet е едно от тези приложения, които може би не са достатъчно оценени. Невероятно е, но не много хора го ползват. И може би точно това мотивира екипа от разработчици да го подобрява с всеки изминал ден, да добавя нови функции и т.н. Днес Pushbullet получи най-големия си ъпдейт до момента, който донася няколко подобрения, както и нова функция.

Първото, което ще забележите след актуализацията на мобилното си приложение е, че то е с изключително изчистен нов дизайн. Главното му меню е разделено на три части – това са табовете Friends, Following и Me. Във Friends, разбира се, ще намерите цялата комуникация между вас и ваши приятели със споделяне на файлове и чат. Да, новата функция, за която споменах, е възможността да изпращате кратки съобщения до близките ви хора. Всичко това, заедно с опцията за започване на нов разговор, се намира в първия таб. Following включва всички канали, които вие следите, очевидно; Me пък съдържа вашите собствени „комуникации“, ако мога така да ги нарека, файлове и всякаква друга информация между вашите устройства.

Pushbullet разширенията за различните браузъри (Chrome, Firefox, Safari и Opera) също са ъпдейтнати. При тях също вече имате възможност да чатите, да споделяте линкове и да разглеждате историята си в приложението.

Видеото по-горе показва начинът на работа на самостоятелното Windows приложение Pushbullet. При него също има някои подобрения, включително и възможностите на мобилните апликации и браузър разширения. Интересното е начинът за чат, прозорците за различните чатове могат да се отварят в Chat Heads, подобно на тези при Facebook Messenger.

Ъпдейтът до последната версия на Pushbullet трябва вече да е онлайн за всички, така че можете да го ъпдейтнете. Споделете какво мислите, ако ползвате приложението.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS