camerapro81

CocoLogics пусна ъпдейт за iOS приложението си ProCamera 8, който идва с редица нови функции. Една от тях е Photo Compass. С нея потребителите ще могат да откриват къде е направена всяка снимка, заснета с iPhone, така че, ако някой им изпрати такава от която и да е част на света, приложението може да посочи местоположението. Photo Compass има интеграция с данните за геолокация в iPhone, което прави възможно проследяването на мястото, където е направено изображението.

camerapro82

В допълнение има и много нови интрументи за обработка – с Curves потребителите ще могат да променят тоналността за финна настройка на контраста, цвета и яркостта. Magic Tools ще ви даде възможността да експериментирате със Solar Wind и Magnetic Storm за ярки цветове и уникални художествени ефекти.

Vapor пък се използва или като дигитален UV филтър за подобряване на контраста, или за потъмняване на снимката. Fade е създаден, за да направи изображенията като от филм.

camerapro3

От CocoLogics също така са подобрили заснемането в HDR режим за по-бърза обработка с нова опция за автоматично запазване. Има подобрения и в ProCamera HD, версията за iPad, a ProCamera 8 вече е съвместимо с Apple Watch, като потребителите могат да работят с камерата на телефона от часовника. Може да се сменят и различните режими – Photo, Night Camera, HDR, както и да го използват като таймер.

Screen-Shot-2015-07-01-at-2.23.13-PM Screen-Shot-2015-07-01-at-2.24.47-PM

ProCamera 8 е налично за iPhone на цена от 4.99 евро, а ProCamera HD струва 2.99 eвро.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS