pornhub-logo_0

Когато говорим за статистики, Pornhub винаги успяват да ни изненадат с някои от най-шантавите справки в мрежата, които малко или много са отражение на реалността. Днес те ни разкриха кои потребители имат най-мръсното и палаво подсъзнание. Благодарение на данните с които разполагат, те са формулирали няколко категории, в които сравняват Android и iOS потребителите.

Според Pornhub има сериозна връзка между това какъв телефон имате и какъв тип съдържание в сайта им търсите. Някои от най-интересните сравнения са във времето, което всеки прекарва в този сайт. Тук Android потребителите водят с 10:06 мин, докато iOS потребителите прекарват около 08:40мин. Като цяло, самият трафик в сайта от 2010 до 2015 се е променил много. От компанията споделят, че в миналото основно посещенията са идвали от настолни машини и докато тогава този процент е бил 88, днес той пада на 37. Android и iOS тук си поделят по 32% и 31%.

Що се отнася до съдържанието, което търсят различните потребители, тук може би снимките говорят сами. Определено на моменти се усеща разлика в настроенията на двете страни, докато на места нещата са сходни. Pornhub не разкриват много за специалните похвати, които ползват, за да се доберат до подобни детайлни статистики, макар по-запознатите с онлайн бизнес да могат да се досетят, но все пак твърдят, че 74.5 към 25.5 е разделението между мъжете и жените, които „се обичат“ със смартфон в ръка.

pornhub-insights-ios-android-category-differences1 pornhub-insights-ios-android-growth pornhub-insights-ios-android-search-differences1 pornhub-insights-ios-android-shares pornhub-insights-ios-android-top-pornstars pornhub-insights-ios-android-top-searches