Вчера ви показахме първия трейлър за предстоящия Jurassic World, който съм сигурен, че всички чакаме с нетърпение. Днес ще ви покажа още нещо, по което да се захласнете. Помните ли, когато ви разказах за Бродуей мюзикъла за Питър Пан с Алисън Уилямс и Кристофър Уокън? Дръжте се!

ВИЖ ОЩЕ: ГЛЕДАЙТЕ ПЪРВИЯ ТРЕЙЛЪР НА JURASSIC WORLD

На 17 юли 2015 г. по кината ще дебютира „Pan“ – филм, разказващ историята на малкия Питър Пан. Интересното и обещаващо в случая е, че става въпрос за предисторията – от момента, в който той е оставен на прага на сиропиталище от майка си, след което Черната брада го отвлича и завежда в чудната страна Neverland.

Е, вече можете да видите трейлър за тази приказка, в която ще вземат участие невероятни актьори. Веднага се питате кои, разбира се, защото това до някъде определя колко филмът „Pan“ ще бъде готин. Сигурен съм, че подборът ще ви хареса. В ролята на Черната брада ще видите Хю Джакман, който почти не прилича на себе си в този трейлър. Гарет Хедлунд („THRON: Заветът“ и „Троя“) ще се покаже като младия, все още не капитан, Хук. Ролите на нежния пол във филма ще заемат добре познатите ни Рууни Мара и Аманда Сейфрид. Питър Пан пък ще бъде изигран от обещаващия млад актьор Леви Милър.

Разбира се, няма как да не кажем нещо и за режисьора, тъй като от това зависи до голяма степен дали един филм ще е добър. На режисьорския стол за тази продукция седи Джо Райт, познат ни от филми като „Изкупление“ (Atonement), „Гордост и предразсъдъци“ (Pride & Prejudice) и „Анна Каренина“ (Anna Karenina). Е, какво мислите?

Все пак вижте трейлъра на Pan. Смятам, че ще останете приятно изненадани.