Oppo Find 7

Oppo Find 7

Снимки, за които се предполага, че са на Oppo Find 7, изтекоха в интернет само няколко дни преди официалното му представяне на 19 март в Пекин. Както често се случва, изображенията бяха публикувани в Weibo от анонимен източник, който явно е имал възможността да разгледа устройството от близо. Това не е първият път, когато се твърди, че е заснет Oppo Find 7. Съвсем скоро негови предполагаеми снимки бяха публикувани и от Red Dot Design.

Oppo Find 7

Сега можем да забележим някои разлики в дизайна и съотношението на панела. Вижда се, че апаратът няма да има хардуерни бутони, за сметка на капацитивни такива и това, че  двойната LED светкавица е разположена под камерата. Въпреки всичко, телефонът поразително прилича на миналогодишния модел. Според спекулациите, Oppo ще представи два варианта на своя флагман, като единият ще притежава 2К дисплей, а вторият ще дойде с 1080р резолюция.

За съжаление няма как да преценим, дали камерата ще бъде 50-мегапикселова, както твърдяха слуховете, но от това което виждаме на снимките, вероятността  е доста малка. Не виждам и алуминиевата рамка, която присъстваше в предните снимки, както и извитият по долната страна LED диод за известията. Дали разликата в двата очаквани модела няма да бъде и в дизайна, освен в качеството на дисплея?

Все пак ще се наложи изчакаме до 19 март, за да видим какви козове крие в ръкава си Oppo.