OnePlus One

OnePlusСлед толкова време, OnePlus One ще може да бъде поръчван без покана или поне така изглежда. Създателите на устройствата решиха да обърнат внимание на критиката към тяхната политика, която насърчава покани, чрез които да поръчваш устройствата.

Честно казано, новата система за Pre-Order е по-надеждна но в никакъв случай не означава, че ще получите устройството си по-бързо. OnePlus ще отварят кратки прозорци, в които ще може да се поръчва, а схемата е на популярния принцип „Кой превари, той завари“. Ако броят на поръчаните телефони надвишава броя на наличните устройства, компанията автоматично ще превръща поръчките в „Pre-order“ такива, като се нагърбва със задължението да информира платеца, за колко време ще „издялкат“ бройка и за него.

И все пак … поканите остават. Ако някой те покани, то ти ще получиш телефон по-бързо от другарчето, което чака на опашката. Струва ли си OnePlus One всички тези мъки, какво е вашето мнение?

Сподели
Предишна страницаAndroid L за Galaxy S5 и Note 4 идва през декември
Следваща страницаВреме е за drop-тест: iPhone 6 и iPhone 6 Plus
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.