OnePlus One

Днес се навършва една година от пускането на OnePlus One и по този повод OnePlus съобщи, че отвяра за цял свят продажбите на смартфона. Първоначално потребителите можеха да се сдобият с устройството само чрез покана, като малко по-късно бяха пуснати отворени продажби всеки вторник. От днес, през всеки един ден от седмицата, ще имате възможността да купите OnePlus One.

Изявлението беше направено чрез блог пост, в който компанията казва, че никога няма да върне системата за покани за  OnePlus One. В него също така производителят съобщи, че е продал над 1 милион смартфона. OnePlus добавя, че наследникът OnePlus 2 също ще се предлага само чрез покани, когато бъде пуснат в продажба. Това се прави с цел намаляване на риска от непродадени бройки, когато се поръчват компоненти и се произвеждат устройствата.

OnePlus очаква да продаде между три и пет милиона смартфона до края на 2015 г., което не е никак зле, предвид цялата система с покани, както и факта, че компанията е основана през декември 2013 г.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS