През последните години типичният за САЩ Black Friday ден на промоции, свързан с Деня на благодарността, взе да огрява и нас. Хубавото е, че вече не е нужно да разчитаме на промоции в локалните магазини – такива все по-често се намират и онлайн, валидни и за територията на България. Такава е и тази, за която става въпрос в момента.

Ако сте някой от хората, които желаят да се сдобият с тазгодишния убиец на флагмани OnePlus 2, но пък нямате покана, не се притеснявайте! От днес, та чак до понеделник, китайският производител позволи поръчката на OnePlus 2 през сайта си без нужда от покана. Компанията нарича промоцията Black Friday Unlimited, като тя включва още възможност за покупка и на чисто новия OnePlus X, също без покана.

Както се споменава в Twitter профила на OnePlus, промоцията започва от днес, 27 ноември и продължава до 30 ноември. Самите смартфони не са намалени, тъй като цената им и без това си е ниска за такива характеристики, но възможността за покупка без покана през oneplus.net си е жива оферта. Още – от намаления до 90% може да се възползва всеки, желаещ да закупи аксесоари за OnePlus смартфоните.

Е, какво чакате?

oneplus-black-friday-twitter-pic