OnePlus One

oneplus-one6

През последните седмици OnePlus успа да привлече вниманието към предстоящия си флагман, а сега компанията най-накрая официално представи OnePlus One на събитие в Китай.

ОnePlus One с 5.5-инчов full HD дисплей, четириядрен процесор Snapdragon 801 с тактова честота от 2.5GHZ Snapdragon 801, 3GB оперативна памет и 16/64GB вградена памет. Версията на смартфона, която е с 16GB ще бъде на цена от 299 долара без договор, а тази с 64GB ще струва 349 долара, отново без договор. Цената за Европа съответно ще е 269/299 евро, което е страхотна сделка предвид спецификациите на устройството.

oneplus-one5

OnePlus One е оборудат с 13-мегапикселова задна камера с апертура f/2.0 и оптичната система, съставена от 6 лещи, което означава, че тя ще може да направи страхотни снимки при слаба светлина и също така ще бъде бърза и стабилна. Предната камера е 5 мегапиксела. Вече знаем, че операционната система на новия флагма на OnePlus e Cyanogenmod.

OnePlus One ще бъде наличен в два цвята – черен и бял и ще бъде пуснат в продажба през второто тримесечие на тази година, което означава, че можем да го очакваме през май или юни. Смартфонът ще е наличе в Австралия, Белгия, Канада, Дания, Финландия, Франция, Германия, Хонк Конг, Италия, Холандия, Португалия, Испания, Тайван, Великобритания и САЩ.