olloclip studio

Компанията Olloclip стартира нов проект в Kickstarter за модулния калъф Olloclip Studio за iPhone, който ще бъде от полза на всички любителите на мобилната фотография. С него бързо ще може да прикачвате различни обективи към камерата, а на гърба му има възможност да поставяте аксесоари от Studio компекта, без това да прави телефона неудобен за държане.

Olloclip Studio предлага два „Finger grip“ статива – един за портретни снимки и един за пейзажи, направени от пластмаса и извити по такъв начин, че да може да пъхнете пръстите. Така няма да се притеснявате, че телефонът ви може да се плъзне и да го изпуснете на земята. Има и два „Cold-shoe“ адаптера за слагане на микрофон или допълнителна светлина, както и стойка.

Проектът на Olloclip е наличен в Kickstarter от днес. Ако дадете 35 долара, ще получите Stodio калъфът и стойката, а срещу 60 долара целият комплект ще бъде ваш. За далите по-голяма сума компанията ще осигури и различни клипсове за обективи. Мобилната фотография е все по-полулярна сред потребителите, а Olloclip иска да предложи лесно заснемане на всякакви снимки и то под 100 долара.

olloclip stuido olloclip studio olloclip studio

На вас харесва ли ви тази идея и бихте ли си купили подобен комплект?

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS