При представянето на новите смартфони от серията Lumia – 920 и 920, Nokia не посочи кога потребителите ще могат да си ги закупят. Слуховете твърдяха, че няма да видим устройствата по-рано от ноември, но сега някои магазини в Германия вече са пуснали Lumia 920 за предварителна поръчка. Датата, на която потребителите ще могат да си купят смартфона на Nokia е 17 октомври.

Тази дата, разбира се, все още е потвърдена от Nokia. Припомняме, че Lumia 920 е с операционната система Windows Phone 8 4.5-инчов PureMotion HD+ WXGA IPS LCD дисплейдвуядрен Snapdragon S4 процесор с тактова честота от 1.5GHz, 8.7-мегапикселова задна камера с PureView  технология и оптика на Carl Zeiss.

Още информация за смартфона можете да намерите тук.

Сподели
Предишна страницаSamsung разкри кои устройства ще получат Jelly Bean
Следваща страницаСледващият Nexus ще се казва Galaxy Nexus 2 и ще се произвежда от Samsung
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg