Представете си обикновен автомобил, само че вместо гуми, този обикновен автомобил има вериги… като на танк… Всъщност няма нужда да си го представяте, защото Nissan решиха да направят такава кола — Nissan Rogue Trail Warrior Project е базиран на стандартния високопроходим Nissan Rogue и ще бъде изложен на автомобилното шоу в Ню Йорк от 14 до 23 април.

По думите на производителя, в Rogue Trail Warrior няма почти нищо променено — двигателят е същия като при Rogue; същото важи за 4х4 системата, скоростите и т.н. Разбира се, задвижващата система на колелата е трябвало да бъде модифицирана, за да пасне на веригите.

В допълнение, Nissan са боядисали това чудовище в цвят “дигитален камуфлаж”, добавили са LED светлини на покрива, жълти военни предни светлини и лебедка.

Важно е да отбележим, че Rogue Trail Warrior не е поредната концепция от Nissan. Това е автомобил, който съществува и ще се продава. Все още не знаем колко струва, но ако имате достатъчно пари, със сигурност ще можете да се сдобиете с него… ако имате нужда да шофирате из пясъци, сняг или някакъв друг по-особен терен.