Нямаше как в близките дни да не се появи видео, в което някой е решил да съсипе новият смартфон от Google Nuxus 6P. Манията по тоталното унищожаване на скъпи флагмани като че ли започна с първите bendgate тестове на iPhone и ето, че произведеният от китайската компания Huawei Android телефон бе подложен на нещо подобно.

Във видеото по-горе ще видите как YouTube потребителя JerryRigEverything прави типичните за неговите клипове тестове. Те се състоят в опити за драскане на дисплея с различни материали, драскане по покритието на камерата, както и нагряване с огън. На Nexus-а не му се разминава и огъването. Тук обаче е важно да се отбележи, че то, макар и изглеждащо супер лесно, всъщност не би трябвало да бъде – телефонът се огъва и пречупва след като дисплеят му е поел много щети – от пукане, до нагряване; второто от които също сериозно намаля неговата здравина.

Така че гледайте видеото по-горе с интерес, но не му се връзвайте много. JerryRigEverything казва, че подлага смартфоните на ситуации, които могат да ви се случат в ежедневието; надали обаче ще се опитате просто така да сгънете телефона си…

3 Коментари

  1. Изгледал съм всичко и го чакам да се появи на българския пазар.

Comments are closed.