Оборотът по време на миналогодишния Черен петък е скочил с цели 20 пъти, а посетителите в сайта mymall.bg са били десетократно повече от другите дни, сочат данните на платформата за търговия с дрехи, обувки, спортни стоки и аксесоари. Тази година компанията очаква да надмине личния си рекорд по продажби с подготвените до 90% отстъпки на над 100 000 продукта и интересната промоционална кампания, с която привлича вниманието на
потребителите.

Специално за Black Friday 2017 mymall разкрива във видео какво се случва с една поръчка от мига на кликването с мишката до осъществяването на доставката. “Показваме, че когато всичко е изпипано, няма какво да се крие. Споделеният успех води до устойчиви резултати и за търговците, и за потребителите”, коментират от екипа на онлайн магазина.

Чрез видеото, което е озаглавено “Пътят на една твоя поръчка”, потребителите не просто ще се докоснат до механизма на работа на онлайн платформата, но и ще имат възможност да участват в играта на mymall.bg. Всеки, който иска да спечели голямата награда, трябва да познае коя е известната българска спортистка, която участва във видеото и получава навреме своята пратка.

Битката за изгодни покупки на Black Friday става все по-масова и на база на богатия си опит mymall дава няколко ценни съвета на потребителите как да се сдобият с желаните покупки. Първата и най-важна стъпка за успешно пазаруване е предварителната подготовка. Добавете стоките, които сте избрали, в потребителската количка на онлайн магазина преди настъпването на Black Friday. Ако нямате профил в онлайн платформата, създайте си предварително, а не в конкретния ден, тъй като наличностите често се изчерпват за секунди. Абонирането за бюлетина с нови продукти и специални оферти също би направило пазаруването на Black Friday по-лесно и ефективно. Не забравяйте, че Черният петък продължава през целия ден, което означава, че подходящата оферта може да попадне пред погледа ви както в началото, така и в края на кампанията. Затова не спирайте да проверявате сайта в петък, 24 ноември – големите отстъпки ви очакват на mymall.bg!

Ако искате да се включите в играта на mymall.bg, може да го направите чрез този линк: https://www.facebook.com/mymall.bg/videos/1769647096388577/

Не изпускайте и офертите по време на Black Friday, изберете желаните артикули предварително на сайта mymall.bg