moto_invite_1

Motorola изпрати покани за събитие, което ще се състои на 4-ти септември и обещава да бъде мястото, на което ще видим премиерата на поне 4 нови продукта.

По принцип поканите, които технологичните компании изпращат до журналисти, загатват темата на събитието, но не разкриват кой знае колко от същността на презентацията. Чрез практиката, използвана изключително успешно от Apple, производителите успяват да засилят интереса на медиите и техните читатели. Motorla обаче разкриха повече в своето съобщение. Това, разбира се, не е никак лошо и изглежда, че на 4-ти септември ще видим много нови продукти от компанията, която съвсем скоро ще стане собственост на Lenovo.

Като деца всички обичахме да правим оригами, като един от най-популярните (и лесни) модели беше този на хартиена солница. Именно това са използвали дизайнерите на компанията, за да промотират събитието по оригинален начин. Във всеки един от четирите „лъча“ виждаме подсказка за ново устройство от Motorola.

За начало на 4-ти септември ще видим наследника на флагмана Moto X, познат като Moto X+1, чиито снимки изтекоха наскоро. Противно на традицията Motorola планира да представи и наследник на предложението си в средния клас Moto G, който най-вероятно ще се казва Moto G2. Третото устройство изглежда ще бъде часовник, като без съмнение това ще бъде Moto 360. Четвъртото изображение загатва за Bluetooth слушалка.

При всички положения събитието се очертава да бъде доста интересно, имайки предвид, че началото на септември ще е период, натоварен с много новости за всички фенове на новите технологии. Ден по-рано, на 3-ти септември, се очаква Samsung да представи Galaxy Note 4, а на 9-ти се надяваме да видим новия iPhone 6 от Apple.

moto_invite