Motorola Invite

Motorola Invite

Motorola разпрати покани за представянето на следващия си смартфон. Събитието ще се проведе на 13 май в Лондон, но не става ясно кой ще бъде модела, който ще видим.

Съвсем скоро изтекоха някои технически подробности за наследникът на Moto G, който се казва Moto E и ще дойде с 4.3-инчов дисплей с WVGA или qHD резолюция, 1.2 GHz двуядрен процесор, 1GB оперативна и 4GB вградена памет, 5-мегапикселова камера, 1900 mAh батерия и Android 4.4 KitKat. Moto E ще има няколко варианта, единият от които ще бъде с две SIM карти, а за друг се говори, че ще поддържа цифрова телевизия.

Можем да предположим, че именно този апарат ще дебютира на 13 май в Лондон, след като всички спекулации твърдят, че Moto E ще се появи този месец. Устройството ще принадлежи към ниския ценови клас, но повече подробности за цената и пазарите на които ще бъде пуснат, ще станат известни може би едва след официалното му представяне.

Характеристиките на Moto E не са впечатляващи, но той принадлежи към ниския ценови клас и е ориентиран към потребители, които искат да ползват предимствата на Android 4.4 Kitkat, но не желаят да влагат огромни суми в покупката на смартфон. Дали той ще повтори успеха на своя предшественик, ще покаже само бъдещето, но това ще е първият апарат на компанията, след като тя беше закупена от Lenovo и може би продажбите му ще бъдат показателни.