С Moto Mods, Motorola навлезе в новата ера за мобилна технология. Когато можете да превърнете смартфона си във всичко, което имате нужда той да бъде, тогава възможностите ви ще са безкрайни.

Семейството Moto Mods вече включва в себе си JBL SoundBoost спийкър, Insta-Share Projector и power банки от Incipio. От Motorola този път обаче са помислили и за това, колко е важна мобилната фотография и как абсолютно всеки запаметява спомени със своя смартфон. Точно затова издигат смартфон камерата в по-високо ниво със създаването на Hasselblad True Zoom Moto Mod. Благодарение на колаборацията между двете компании, хората ще могат да правят доста по-добри изображения. Hassleblad True Zoom има 10х оптичен зум и може да снима в RAW формат.

Motorola ни представиха също и нов член на серията Moto Z – Moto Z Play. Това е смартфона с най-дълго издържаща батерия, произвеждана досега от Motorola. Смартфона е проектиран за работа с всички Moto Mods, което ви дава възможност сами да направите телефон, който най-добре ще служи на нуждите ви, с най-важните за вас технологии.

Moto Z Play
zplay
Телефона е изключително тънък и лек, със стабилна алуминиева рамка и елегантен стъклен гръб. Батерията на Moto Z Play съдържа около 50 часа енергия, която ви позволява да работите на телефона си с дни, без да е необходимо да го презареждате. Когато все пак ви свърши батерията, просто трябва да го заредите с TurboPower зарядното, което за 15 минути я зарежда за 9 часа напред.

 

Moto Z Play е с 2.0 GHz octa-core процесор, 5.5-инчов 1080p HD Super AMOLED дисплей и 3GB RAM памет, за да може да играете игри, да стриймвате видеа, или и двете едновременно. Прави красиви, резки снимки, както през деня, така и през нощта със своята 16MP laser autofocus камера, а предната камера в с LED светкавица и е доста широкоъгълна.

zplay0
Moto Z Play ще бъде пуснат в продажба съвсем скоро, в началото на септември, като в европейските страни ще се продава за около 499€. В САЩ ще бъде пуснат на 8 септември, но отключените версии на Moto Z и Moto Z Play ще започнат да бъдат продавани, чак през октомври месец.

Moto Mods: Hasselblad True Zoom

Hasselblad и Moto са се събрали, за да направят нещо изключително. Камерата освен с 10 х оптичен зум, разполага и с Xenon светкавица. С Hasselblad True Zoom вече светлината и разстоянието няма да са пречка да направите прерфектното изображение.

Очаквайте още повече контрол над нещата и ако обичате да обработвате след това вашите снимки, ще се зарадвате, че камерата може да снима в RAW формат. Може да контролирате ръчно скоростта на затвора и зума, което определено ще направи изживяването ви още по-страхотно.

Със сигурност на път Hasselblad True Zoom ще е много по-удобна и лесна за ползване отколкото един полу-професионален фотоапарат. А, на истинските професионалисти със сигурност ще им направи удоволствие да снимат с някаква нова джаджа. Заедно с камерата ще получите и безплатен достъп до софтуера Hasselblad Phocus, което е много добра новина за ценителите на високото качество.

motorola-motomod-1
 Hasselblad True Zoom ще бъде пуснат в продажба в началото на септември, като в Европа ще струва 299€.