На 20 април в Националния археологически институт с музей при БАН се състоя официалното завръщане на Moto на нашия пазар. След като през 2014г. технологичната компания и лидер в компютърния бизнес Lenovo придоби марката от Google срещу $2,91 млрд, днес тя бе официално представена на българския пазар като част от голямото семейство на компанията.

Moto G е най-достъпното устройство от серията Moto, при което фокусът пада върху водоустойчивостта, доказана чрез покриване на IPX7 стандарта, 5” дисплей с Corning Gorilla Glass покритие и 13 MP камера с двуцветна светкавица за реалистично улавяне на цветовете. Интересни функции като Moto display, която позволява проверка на известията и дори shuffle на траковете в музикалния плейлист без отключване на устройството, правят използването на смартфона лесно и приятно. Той ще се предлага на цена под 400 лева у нас, позиционирайки се в средния клас.

С Moto X Play Lenovo дръзко навлиза във високия клас устройства. Неговата 21 MP камера заснема ясни и наситени кадри, а 5,5” дисплей ги изобразява по-динамични от всякога. 3630 mAh батерия издържа часове наред, така че никога няма да останете без батерия по средата на пътешествието си във времето. Водоотблъскващото покритие на този модел е един от най-отличителните му белези.

Hello_Moto_360

 

Най-добрата камера в серията е притежание на Moto X Style. Тя е 21 MP с нулево забавяне на затвора и балансираща цветовете светкавица. Джаджата е с TurboPower зареждане, благодарение на което получавате до 10 часа време за работа и забавление само с 15-минутно зареждане. И тук корпусът е със специфичното водоотблъскващо покритие в три цвята – черен, бял и бамбук.

Moto X Force е несъмнено най-забележителна част от Moto портфолиото. Първият в света нечуплив дисплей и водоустойчивото покритие го превръщат в звездата на серията от хардуерна гледна точка. 3760 mAh батерия и TurboPower-a го правят издръжлива джаджа, която може да се контролира само с гласови команди. Motorola Assist пък е поредната маниашка функция, чрез която телефонът разпознава къде се намирате и изпраща съобщение на всички, които ви търсят, докато шофирате, или изобщо не допуска обаждания, когато спите блажено след натоварен работен ден. Moto X Force е във високия клас устройства и се предлага на цена от 1 499 лева.

Всички смартфони от серията Мoto са с чист Android Lollipop и вече могат да бъдат открити в търговската мрежа у нас.

1 коментар

Comments are closed.