Новият moto e7i power осигурява впечатляващ живот на батериятастрахотни камера и дисплейкакто и достатъчна мощност дори и за найнатоварените дни и нощии то на изключително достъпна цена.

Играйтеучете или работете без притеснениеблагодарение на внушителната 5000 mAh батерияСтриймвайте до 76 часа музикадо 14 часа – видеоили сърфирайте из интернет до 12 часа само с едно зареждане. С до дни мощност в ръцете си можете да изкарате цял уикенд без нужда от презареждане.

6.5″ Max Vision HD+ дисплей с 20:9 съотношение на картината предлага едно от найдобрите зрителни изживявания за серията moto e, така че филмиигри и видео разговори изглеждат възможно найхубавоА на ултраширокият екран вашето съдържание винаги ще изпъква.

Насладете се на невероятна бързина благодарение на осемядрения 2.0 GHz процесорблагодарение на който можете да играете повечеда гледате подълго и да говорите безкрайно без забавяне.

Двойната камера на moto e7i power е винаги насрещанезависимо дали искате да обхванете голям общ план или да се гмурнете в найфините детайлиУловете мига с 13-мегапикселовата камера с автофокус с детекция на фазата (PDAF), а Macro Vision камерата с 4x приближение достига и до наймалките детайлиИ винаги може да сте сигурниче изглеждате възможно найдобре с 5 MP селфи камера.

Не се тревожите къде ще складирате всички онези страхотни снимки и видеатъй като разполагате с 32 GB вградена памет. Ако все пак се нуждаете от ощепо всяко време можете да добавите до 1 TB чрез слота за microSD карта.

Моторола се е посветила да осигури софтуерни и хардуерни решениякоито превръщат използването на телефона в едно още полесно и приятно изживяванеСамо с едно докосване на четеца за пръстови отпечатъцидискретно разположен в емблематичното лого на гърба на устройствотоможе да отключите телефона сиА със специалният бутон за Google Assistant получавате бързо и лесно отговори или пък управлявате действия само с гласа си.

pr

НАЛИЧНОСТ

 moto e7i power ще е бъде наличен в България следващото тримесечие на цена, която ще бъде обявена в момента на започване на официалните продажби.

Сподели
Предишна страницаРегистриране на собствен домейн
Следваща страницаИзстрелване на сателити от пистите на летище
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.