null

Motorola представи официално у нас новата серия смартфони moto g6, които ще бъдат налични в търговската мрежа от 21 май, на цени, започващи от 399 лв.

Новият moto g6 plus е с 5,9-инчовият екран със съотношение на картината 18:9. Дисплеят му е Full HD Max Vision и разполага с усъвършенстван софтуер и технологията за двоен автофокус. Смартфонът е с гръб от 3D стъкло, с какъвто могат да се похвалят много малко премиум устройства.

moto g6 от своя страна има 5.7″ Full HD Max Vision дисплей, който предлага живи цветове и прецизни детайли, а гърбът от 3D стъкло го откроява от редица премиум смартфони. Усъвършенстваният софтуер на камерата гарантира портрети със студийно качество и артистични черно-бели снимки, а забавните филтри идват заедно с двойната 5MP + 12 MP задна камера.

Отличава се още с функция за мигновено заключване и отключване на телефона, както и с възможност за оторизирани мобилни плащания със сигурен мултифункционален четец за пръстови отпечатъци. Батерията му е 3000 mAh, а в кутията е включено TurboPower 15W зарядно устройство. Процесорът е 1.8 GHz 8-ядрен.

Моделът moto g6 play от своя страна се отличава с 4000 mAh батерия, която издържа до 36 часа само с едно зареждане. Моделът е с 1.4 GHz 8-ядрен процесор и 5.7” Max Vision дисплей, със съотношение на картината 18:9. Разполага с една задна 13 MP камера с автофокус, който гарантира бързо фокусиране и снимки с отлично качество, както и с една 8 MP предна камера за селфита.