microsoft invite

Invite е най-новото приложение на Microsoft за iOS. С него ще могат да се планират и организират срещи, което го прави много подходящо за бизнес потребителите.

Единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате с вашия имейл, след което вече може да създадете събитие, да поканите всеки от списъка ви с контакти и да предложите време за провеждането му, което да се гласува групата. Щом като изберете дадата, тя ще се появи в календарите на всички участници.

Идеята зад Invite е по-лесно да се организират срещи между служители на различни компании. Приложението е изчистено и не предлага много различни функции, освен основната му. То е създадено от Microsoft Garage с екип от стажанти, инженери и други служители на компанията, които работят по нови и идеи и пускат продуктите по-рано за получаване на обратна връзка от потребителите.

Към момента Invite е налично само за iOS в САЩ и Канада. Microsoft заяви, че Android и Windows Phone версии на приложението също ще бъдат пуснати, но не уточни кога точно.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS