microsoft windows 10

Microsoft започна да изпраща покани за специално събитие следващия месец, на което ще бъдат представени нови Windows 10 устройства. То ще се проведе в Ню Йорка на 6 октомври, като на него се очаква да видим Surface Pro 4, Lumia 950, Lumia 950 XL и Microsoft Band 2.

Microsoft не ракрива кои продукти ще бъдат представени, а само че те ще са с новата версия на операционната система – Windows 10. На IFA 2015 компания не разкри нищо интересно, така че очакваме през октомври да дебютират много от дългоочакваните продукти.

Слуховете за флагманите Lumia 950 и 950 XL не спират от няколко месеца, като онлайн изтекоха техните спецификации, както и снимка. По-рано тази седмица имаше данни, че те ще бъдат пуснати на пазара на 10 октомври.

Surface Pro 4 може да бъде с по-голям дисплей и резолюция, като същевременно да е по-тънък и лек от своя предшественик. Според непотвърдена информация Microsoft планира да интегрира поддръжка на Windows Hello, но едва ли ще е налична Intel RealSense камера, по-скоро ще се използва сензор за пръстови отпечатъци.

 

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS